06.05.2024

GENÇLER DAMAL İLÇESİNİ GEZDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları gereği Hanak İlçe Müftülüğü din görevlileri tarafından “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında gençlere yönelik farklı etkinlikler yapılmaktadır.
    ​  04 Mayıs 2024 tarihinde Çayağzı Köyü Camii İmam-Hatibi Hacı Ali YÜCE, gençliğe değer projesi kapsamındaki gençlerle, Damal İlçesini gezdi Öğle namazı sonrası gitmiş oldukları Damal’da keyifli vakit geçirdiler. Gezme esnasında Hacı Ali YÜCE Hoca tarafından gençlere çeşitli ikramlar yapıldı.
    ​ Damal İlçesi gezi programına katılan gençler ise, kendi ilçelerine komşu olan Damal İlçesini ziyaret etmekten memnun olduklarını, bu gezinin kendileri açısından çok iyi olduğunu, verimli ve eğlenceli zaman geçirdikleri hususlarını dile getirerek cami görevlisine teşekkürlerini dile getirdiler.