10.09.2021

DÜĞÜN YAPAN PERSONELE ZİYARET

Hanak İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan ve kısa bir zaman önce düğün yapan personel ziyaret edildi. İyi günde kötü günde insanların yanında olma şiarıyla bu ziyaretler yapılmaktadır.

İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “Personelimizden Dilekdere Köyü Camii İmam Hatibi Bayram ATABEK Hocamız ile Çayağzı Köyü Camii İmam Hatibi Yusuf DOĞRU Hocalarımız kısa bir süre önce düğünlerini yapıp bir yuva kurdular. Bizler de onların kurmuş oldukları yuvaların hayırlı, bereketli ve mutlu olması için ziyaret yapıp kendilerine mutluluklar diledik. Yakınlarının gözü aydın olsun. Dünyaya gelecek çocuklarını Yüce Mevla şeytanın tuzaklarından muhafaza buyursun. Kendilerine de bol ve bereketli kazançlar huzurlu yuvalar nasip eyleyip, sağlık, sıhhat ve afiyetler ihsan eylesin.” ifadeleriyle dilek ve temennilerini dile getirdi.