10.09.2021

BİLGİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Hanak İlçe Müftülüğü tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılı yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenlendi. 18 Ağustos 2021 tarihinde Selamverdi Mahallesi Cami Toplantı Salonu’nda yapılan çoktan seçmeli sorulardan oluşan bilgi yarışması sınavı sonuçlandı. Ödüller İlçe Kaymakamımız Sayın Osman Oğuz EKŞİ tarafından verildi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Osman Oğuz EKŞİ, İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN, ilk üçe giren öğrencileri ve onların hocalarını makamında kabul etti. Öğrencilere kendi hayatından da çeşitli örnekler vererek, onlara ileride ne olacakları hususunda sorular yöneltti. Her ne iş yaparsanız yapın o işi güzel ve sağlam bir şekilde yapın. Hiçbir zaman gevşeklik göstermeyin. Çalışmalarınızla ailenize, ülkenize ve milletinize faydalı bireyler olun. Çalışmadan hiçbir zaman bıkıp usanmayın. Yaz Kur’an kurslarında öğrendiğiniz bilgileri belirli aralıklarla tekrar edin. Tekrar etmezseniz hangi bilgi olursa olsun unutursunuz şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Başta İlçe Müftüsü olmak üzere sizleri yetiştiren ve yaz Kur’an kurslarına gönderen anne-babalarınıza ve sizleri bilgilerle donatan hocalarınıza teşekkür ediyorum dedi. Akabinde öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Bilgi yarışmasında birinci olan Çayağzı Köyü Cami Öğrencisi Hilal DEĞİRMENCİ’ye 250 TL para ödülü, Mealli Kur’an-ı Kerim ile Diyanet yayınlarından iki adet kitap;    ikinci olan Alaçam Mahallesi Cami Öğrencisi Elif KESGİN’e 200 TL para ödülü, Mealli Kur’an-ı Kerim ile Diyanet yayınlarından iki adet kitap;  üçüncü olan Selamverdi Mahallesi Cami Öğrencisi Samet KIRMIZIKOÇ’a 150 TL para ödülü, Mealli Kur’an-ı Kerim ile Diyanet yayınlarından iki adet kitap hediye etti.