23.09.2021

AYLIK MUTAD TOPLANTI YAPILDI

Hanak İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan imam-hatip, müezzin-kayyım ve Kur’an kursu öğreticileri ile 15 Eylül 2021 tarihinde aylık mutat toplantı yapıldı. Toplantı, Selamverdi Camiinde yüz yüze icra edildi. Toplantıda maske, mesafe ve temizlik kurallarına özen gösterildi.

İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: 2021-2022 yılı eğitim-öğretim dönemi başlangıcında yapmış olduğumuz toplantımız hayırlara vesile olsun. Cenabı Allah her birimize sağlık, sıhhat ve afiyetler ihsan eylesin. Ülke ve millet olarak zor dönemden, salgın hastalık döneminden geçiyoruz. Aşılarımızı olalım olmayanları aşı olmaya teşvik edelim. Yüce Mevla en kısa zamanda bizleri, ülkemizi ve milletimizi bu sıkıntılardan kurtarsın inşallah. 6 Eylül 2021 tarihi itibariyle okullar açıldı. 13 Eylül 2021 tarihi itibariyle de Kur’an kurslarımız açıldı. Kur’an kurslarımızın açıldığını halkımıza çeşitli vasıtalarla duyuralım ve Kur’an kurslarına gelmeleri için onlara rehberlik yapalım. Önümüzde Camiler ve Din Görevlileri Haftası var. Bunun için hazırlıklarımızı yapalım. Görev yaptığımız yerin tepeden tırnağa genel temizliğini yapalım. Kış geliyor bunun için bacaların temizliğine dikkat edelim. diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı, Alaçam Mahallesi Camii İmam-Hatibi Fatih MANSUROĞLU Hocamızın, Ahilik Haftası dolayısıyla slayt eşliğinde Ahi Evran hakkındaki yaptığı sunum ile sona erdi.