18.11.2021

KASIM AYI MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Hanak İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan imam-hatip, müezzin-kayyım ve Kur’an kursu öğreticileri ile 15 Kasım 2021 tarihinde aylık mutad toplantı yapıldı. Toplantı, Selamverdi Camiinde icra edildi.

İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “Yapmış olduğumuz toplantımız hayırlara vesile olsun. Cenabı Allah her birimize sağlık, sıhhat ve afiyetler ihsan eylesin. Bazı idari ve mesleki konuları görüşüp istişare ettik. Camilerde pandemi nedeniyle saflar arasındaki mesafenin bugünden itibaren Diyanet İşleri Başkanlığımızın yazısı doğrultusunda kalktığını ifade ettik. Kış geliyor bunun için bacaların temizliğine dikkat edelim. Görevimizde hassas olmanın gayreti içerisinde olalım. Müslümanlar olarak ülkemizi, milletimizi ve Devletimizi zirve noktalara çıkarmak için var gücümüzle çalışalım.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı, Atalar Mah. Camii İmam-Hatibi Binali ÇENDİK Hocamızın, Kadr suresinin tefsirinin yapması ile sona erdi.