18.11.2021

KASIM 2021 KİTAP OKU-YORUM PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatı gereği Kitap OKU-YORUM Projesi toplantısı yapıldı. Hanak İlçe Müftülüğü din görevlileri Kitap OKU-YORUM Projesi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda “İslam ve Batı” (İbrahim KALIN) isimli kitap ile Diyanet Aylık Dergi Ekim-2021 Sayısının müzakeresi yapıldı.
İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “Başkanlığımızın talimatı gereği Kitap OKU-YORUM toplantımızı yaptık. Bu toplantımızda, Başkanlığımız tarafından belirlenen kitap ve dergiyi daha önce okuyup şimdi de müzakeresini yaptık. İslam ve Batı adlı kitapta; İslam ve Bizans, Modernliğe Doğru, Kayıp Bir Medeniyet konularında bizlere bilgiler aktarılmaktadır.
Peygamberimiz ve Vefa Toplumu temasıyla okurlarla buluşan Diyanet aylık dergide; Kişisel ve Toplumsal Huzurun Teminatı: Ahde vefa, İslam Ahlakı ve Müslüman Şahsiyetinin Gereği Olarak Vefa, Vefa, Camiler ve Din Görevlileri, vb. gibi pek çok konuda güzel yazılar var. Bütün arkadaşlarımız görüş ve düşüncelerini açıkladılar. Yapmış olduğumuz değerlendirme ve yorumlama toplantısı verimli ve bereketli oldu. Bundan sonraki süreçte her ay düzenli olarak bu toplantılarımızı devam ettireceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.