02.12.2021

İLÇE MÜFTÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İlçemize yeni atanan İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN Hocamıza hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ardahan İli Sulakyurt Köyünde görev yapan Sulakyurt Köyü Orta Mahalle Camii İmam Hatibi Erdoğan YILMAZ ile Sulakyurt Köyü Yukarı Mahalle Camii İmam Hatibi İrfan BOZ Hocalarımız, İlçe Müftümüzü makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Hocalarımız; daha önce Ardahan’da beraber çalışmamız ve Sayın Eyüp KALKAN Hocamızın görev yapmış olduğumuz köyden olması hasebiyle ayrı bir hukukumuz söz konusudur. Hocamızın Ardahan’da olduğu dönemlerde çok güzel çalışmalarımız oldu. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel hizmetler gerçekleştirdik. Bundan sonraki hayatında Hocamıza Yüce Mevla’dan muvaffakiyetler diliyoruz diyerek duygularını dile getirdiler.

İlçe Müftüsü Sayın KALKAN da, yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.