06.12.2021

PERSONELE ZİYARET

Hanak İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel ziyaret edildi. İyi günde kötü günde insanların yanında olma şiarıyla bu ziyaretler yapılmaktadır. Personelin bir ihtiyacının olup olmadığı, din hizmetlerinin daha kaliteli hale nasıl getirileceği hususları istişare edilmektedir.

İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN: “Personelimizden Selamverdi Mah. Camii İmam Hatibi Hasan DEMİRCİ Hocamız ile Alaçam Mah. Camii İmam Hatibi Fatih MANSUROĞLU Hocalarımızı ziyaret ettik. Kısa bir süre önce Hanak İlçesi Merkez Selamverdi Mah. Camiinde göreve başlayan Hasan DEMİRCİ Hocamıza hayırlı olsun dilek ve temennilerimizi ilettik. Alaçam Mah. Camii görevlisi Fatih MANSUROĞLU Hocamız ile de, devam etmiş olduğu çevrim içi Arapça Kursu ve Alaçam Mahallesinde yapılan hizmetleri konuştuk. Görev yapmış olduğumuz bölgede daha fazla insana nasıl ulaşabiliriz ve neler yapabiliriz hususlarını değerlendirdik.” ifadeleriyle yapılan ziyaretler hakkında bilgi verdi.