28.05.2021

MERHAMET EKSENİNDE AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ

Teşkilatımızın düzenlediği Aile Eğitim Seminerleri kapsamında, Posof Müftülüğü personelimiz ve kıymetli ailelerine yönelik  "Merhamet Ekseninde Aile İçi İletişim" başlıklı çevrimiçi seminer yapıldı. İlçe Müftümüz Osman Gül'ün sunumuyla sıcak samimi bir sohbet havasında, verimli bir seminer gerçekleştirildi.

Müftü Gül sohbetinde; "Özellikle modern çağın sunduğu teknolojik vasıtalarla şiddet ve gayri ahlaki içerikli yayınlar, oyunlar vb. görsel medya genç neslin tertemiz dimağında sarılmaz yaralar açmaktadır. Bu konuda öncelikle bizler din gönüllüleri olarak ailemizi bu tehlikeden kurtarmalı ve topluma örnek olmalıyız." ifadelerine yer verdi.  Sohbetin sonunda din görevlisi personelimize, aileleriyle saadet dolu günler dileyerek semineri sonlandırdı.