14.07.2021

İlçe Müftümüz Kurbanını TDV'ye Bağışladı

İlçe Müftümüz Osman Gül, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonuna bağış yaparak destek oldular.

İlçemizde din görevlisi personelimizin gayret ve teşvikleriyle devam eden vekaletle kurban bağışı seferberliği büyük ilgiyle karşlandı.  Vatandaşlarımız kurban bağışına kayıtsız kalmayarak bağışlarını Türkiye Diyanet Vakfı'na emanet ediyorlar.

Vekâlet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, yurt içinde 1.125 Türk Lirası, yurt dışında ise 925 Türk Lirası bedelinde olan kurban bağışını İlçe Müftülüğümüz, Cami görevlilerimiz, Kur’an kursu hocalarımız aracılığıyla 20 Temmuz'a kadar gerçekleştirebilirler.