24.02.2024

KİTAP OKU+YORUM PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce, din görevlilerinin yeterliliklerine ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 2021 Yılı Eylem Planı çerçevesinde Kitap Oku+Yorum Projesi başlatılmıştı. Bu bağlamda Posof İlçe Müftülüğü de söz konusu projeyi uygulamaya devam etmektedir. Program İlçe Müftü V. Turan Çiftçi’nin katılımıyla grup koordinatörlerinin hazırlıkları çerçevesinde yürütülmektedir. Şubat ayı Kitap Oku+Yorum faaliyeti Eminbey Köyünde gerçekleştirildi. Programda 2024 Yılı Diyanet Aylık Dergi Ocak Sayısı, TDV İslam Ansiklopedisi “Mescid-i Aksa, Arz-ı Mevud ve Siyonizm maddeleri mütalaa edildi. Posof İlçe Müftülüğü olarak programa katılan din görevlilerimize, Grup Koordinatörü Gazi AÇIKGÖZ’e ve ev sahibi Abdulmutalip ÇINAR’a teşekkür ediyoruz.